Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@minikam.com
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

AHD kameraszettek

Az AHD (Analog HD) egy újabb technológia az analóg nagyfelbontású képátvitel (HD / Full HD) számára koaxiális kábelen keresztül, nagyobb távolságon, késés és veszteség nélkül. Ez a technológia lehetővé teszi 1280x720 felbontás elérését, illetve 1920x1080 felbontás elérését is.
Az AHD technológia a progresszív szkennelést alkalmazza az analóg jel fényerejének és színkomponenseinek eloszlású jel létrehozására, amely lehetővé teszi a homályosodás és a villogás eltávolítását, valamint a színvisszaadással járó javulást. Az
AHD kamerakészletekkel otthoni, irodai vagy kültéri tárgyakat figyelhetünk. Ezzel a kamerával beállíthatja a napi 24 órát, mozgásérzékeléssel vagy időtartamra (beállíthat egy konkrét felvételi időt). Megnézheti a felvételt a számítógépen, a TV-n, vagy egy alkalmazás segítségével az iOs / Android mobiltelefonon. A kamerák éjjellátóképességűek és vízállóak. 2-, 4-, 6-, 8- vagy 16 csatornás AHD kamerakészleteket kínálunk.

TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: