Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@minikam.com
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

IP kameraszettek

Ha folyamatosan nyomon kíván követni és rögzíteni egy objektumot a nap 24 órájában, vagy ha csak mozgást észlel, akkor az IP kamerakészletek az Ön számára megfelelőek. Kínálunk 2, 4, 6, 8 vagy 16 csatornás IP kamerakészleteket is. Az IP kamerakészlet olyan IP kamerák, NVR rögzítőberendezések, POE kapcsoló és UTP kábelek sorozata, amelyek a TCP / IP internetes protokollt használják a videó és a hang továbbításához. A kapcsolat Ethernet kapcsolaton keresztül történik. A digitális jelet a video adatok továbbítására használják, amelyeket általában UTP hálózati kábelek továbbítanak.
Az IP kamerakészlet jobb képátvitelt biztosít, mint az analógkészlet, újabb fejlett technológia, nagy felbontású kamerák (Full HD, 2K, 4K, 8K ...), magasabb szintű biztonság.

Legkedveltebb

keresett szöveg:
besorolni alapján:
gyártó:
ár -tól -ig:
-
TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: