Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

info@minikam.com
Telefonos megrendelések: 8:00 - 16:00 - +36 1550 7815
KATEGÓRIÁK

Új generációs kém lehallgató készülék 919

Gyártó:SpyTech
A termék kódja:919
Szállítási idő:1-2 nap RAKTÁRON Mikor kapom meg az árut?
Garanciaidő:2 év
Értékelés:
Tartozékok
Hálózati adapter +1 100.00 Ft
ÁR: 27 000.00 Ft
VÁSÁRLÁS

JAVASOLJUK

TOP


Új generációs kém lehallgató készülék 919
 
Ön is még emlékszik az elavult lehallgatásra a fal mögött egy bögrével a fülén? Tehát ezek az idők már régen lejártak! Ha szeretné hallani, hogy az emberek mit beszélnek a szomszéd szobában, esetleg ha a szomszédját a falon keresztül akarja hallani, van egy új, jobb minőségű és érzékenyebb új generációs kémhallgató készülék (919) hangmembránnal!
Az eszköz első pillantásra sztetoszkópnak tűnhet, de valójában ez csak egy modern lehallgató készülék. Nincs többé falhoz tapadás. Ez a készülék beépített belső erősítővel rendelkezik, hogy még a legkisebb zajról se  maradjon le. Fülhallgató is tartozik az eszközhöz, amely csatlakozik az eszközhöz. Ezzel a kémlehallgató készülékkel a falon és más akadályokon keresztül zajló beszélgetéseket hallhat. Ez a készülék a hangrezgés fokozásán működik. Amikor az emberek egy szobában beszélnek, a hangjuk egy bizonyos hullámsávon van, és attól függően, hogy mennyire mondják hangosan, és rövid vagy hosszú távolságoknak megfelelően ezt a készülék felveszi és erősíti. Az érzékelő felveszi a rezgéseket a falaktól, a mennyezetről és a padlótól, és erősíti azokat, így hallgathatja a beszélgetést.
A meghajtó a hagyományos akkumulátorok elvén alapszik, amelyek újratölthetők, még USB-port használatával. Oldalán egy gomb található a hangfelvétel be- és kikapcsolásához.

Műszaki adatok: 
 
  • Kémpoloska
  • Szín: ezüst
  • 3,5 mm-es jack fülhallgatóhoz
  • USB-csatlakozó: igen
  • Érzékelő: igen
  • Gomb: ON / OFF
  • Tápegység: beépített lítium akkumulátor
  • Méretek: 43 x 36 mm
 
 
A csomag tartalma:
 
1 x kémlehallgató készülék
1 x fülhallgató
1 x USB-kábel
1 x magyar nyelvű használati útmutató

 

TELEFONOS MEGRENDELÉSEK +36 1550 7815

MINŐSÉG

Szakemberek vagyunk ezen a területen, 15 éve kínálunk kiváló minőségű kémtechnológiát. Egyedi márkák kizárólagos importőre vagyunk.

ELÉGEDETTSÉG

Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül. Hogyha nem elégedett a termékkel, visszafizetjük a teljes összeget.

JÓTÁLLÁS

Biztosítjuk a problémamentes és gyors reklamáció feldolgozását és garantált javítást. Jótállás: 2 év

GYORS SZÁLLÍTÁS

A raktáron lévő terméket 48 órán belül szálítjuk.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

50 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás. Ehhez az összes kém technika alacsony árait és érdekes kedvezményeket kínálunk.

A termék bekerült a kosárba: